De overtuiging


Paranormaal

Wat is magnetiseren

Wat zijn de kosten

De overtuiging

De Aura

Gastenboek

 

favorite links

Gezondheid

Custom4 Page

Photo Page

  


Liefde heeft kracht

*** De Overtuiging ***


Jouw gedachten

Het enige wat je ooit onder controle hebt is wat je nu denkt.Je huidige gedachte , die van dit ogenblik, beheers je volledig .

Ja , je ben hier met een bedoeling....

De bedoeling van je bezoek is jezelf te verkennen en te ervaren. Het is goed dat je de tijd neemt om veranderingen in je leven naar dit moment , dit tijdstip toe te laten en te ervaren. Het is een heerlijk gevoel om te weten dat je van iemand de steun krijgt en het geweldige vermogen om de positieve verandering in je leven te bewerkstelligen .


Jouw beslissingen over de behandeling worden gerespecteerd en je krijgt ook echt het gevoel dat het goed komt, je kunt er op vertrouwen dat ik je zal leiden op jouw weg .
Ik wil hier nogmaals aangeven , dat je niet hoeft te geloven om geholpen te kunnen worden !

Accepteer mijn zorgzame aandacht..... terwijl je deze ervaring onderga. Elk van mijn handen die je aanraken is een helende hand .

E-mail

Voor jouw vragen kun je me schrijven en ik zal je helpen .
U begrijpt dat ik niet alle informatie op deze site kan zetten want dan wordt mijn site zo uitgebreid , dat het moeilijk zal zijn dit nog te kunnen overzien, daarom is het aan te raden uw vragen naar mij toe te sturen om ze te beantwoorden.
t.kattenbelt@chello.nl

Web Site

Voeg deze site toe aan je favorieten www.paranormaalgenezen.comParanormaal
Wat is magnetiseren
Wat zijn de kosten
de overtuiging
de Aura
Gastenboek
Favorite links page